PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 44 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
2009 Anunturi Importante

 

 

 

2009 Anunturi Importante

 

 

Practica Psihoterapie

Daca sunteti interesati sa practicati psihoterapia in cadrul unei societati civile profesionale de psihologie sunteti invitati sa imi trimiteti CV-ul si o scrisoare scurta de intentie ( motivatia pentru acest post) pe urmatoarea adresa de mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Este necesar sa aveti posibilitatea de a obtine intr-un timp destul de scurt dreptul de libera practica sau sa il detineti deja ( in consiliere psihologica sau psihoterapie cognitiv-comportamentala).

In cadrul acestor posturi va asiguram o pregatire intensiva, astfel incat dorinta de a practica este conditia de baza.

Numai bine!

Psihoterapeut Gabriel Dinu

Tel.: 0724.30.61.88

mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

- CONCURSUL POLIROM

Premiul din 31 mai constind in 2 carti ale Editurii Polirom a fost acordat lui Savaczki Rodica. Cele doua carti acordate sunt: Psihologia adolescenţei si Tulburările severe de personalitate

 

 

Cercetare – Evaluarea profesiei de psiholog

Stimati psihologi va rugam sa raspundeti la - Chestionarul de evaluare a profesiei de psiholog - Va rugam ca dupa completare sa-l trimiteti ca fisier atasat la adresele:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Va multumim pentru colaborare,

Asociatia Psihologilor din Banat

DESCARCARE CHESTIONAR

 

 

UNIVERSITATI NEACREDITATE

Conform HG 749/2009, care cuprinde lista facultăţilor din Romania acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu, dreptul de organizare a admiterii in anul 2009-2010 a fost retras Universitatii „Spiru Haret”, Universitatii "Petre Andrei" Iasi, cit si fostei Universitati "Apollonia" Iasi.

Alte detalii aici

 

 

REDUCERI DE TAXE LA EUPSIRO 2009

Detalii la rubrica Congrese & Conferinte

 

 

Participare Studiu

Buna ziua

Este vorba de o invitatie la un studiu coordonat de prof.dr. Daniel David de la Catedra de Psihologie Clinica si Psihoterapie a Universitatii Babes-Bolyai.

Studiul se adreseaza acelora dintre dvs care sunteti terapeuti  (indiferent de forma de psihoterapie) si lucrati cu pacienti. Participarea dureaza cam 10 -15 minute (maxim) si ne-ar ajuta foarte mult.

Ce trebuie sa faceti este sa evaluati doi terapeuti (terapeutul 1 si terapeutul 2) pe baza unui fragment de interactiune cu acelasi pacient. Interactiunea a durat aproximativ 15 minute pentru fiecare terapeut.

La adresa de mai jos gasiti fragmentele de interactiune, precum si 2 chestionare identice, unul pentru evaluarea terapeutului 1 si celalalt pentru evaluarea terapeutului 2. Ele includ si o intrebare despre forma de terapie practica si una despre nivelul dvs de expertiza.

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=cEgzS3hMWGloQXYybkpqSTB0RWpQVmc6MA

Puteti citi aici materialele si completa online cele 2 chestionare care sunt incluse (unul dupa celalalt).


Va multumim pentru participare

Ioana Cristea

Ioana-Alina Cristea
Assistant professor, MA
Program of Biological Models of Psychopathology 
Department of Clinical Psychology and Psychotherapy
Babes-Bolyai University
Republicii 37 Street 400015 Cluj-Napoca, Romania
www.clinicalpsychology.ro
Tel.  +40264434141


Sursa: Reteaua de Stiri APR

 

 

Spatiu de inchiriat pentru workshop-uri

Asociatia de Psihoterapie Integrativa - presedinte Camelia Stavarache inchiriaza spatiu pentru desfasurare activitati psihoterapeutice de grup ( workshop-uri, seminarii cu tematica psiho-medicala) in weekend sau in timpul saptamanii. Locatia- tip casa cu curte este situata langa Parcul Tineretului ( la o statie de Unirii) si este compusa din doua sali: sala de curs ( 70 mp) si sala de cafea. Spatiul este adecvat pentru grupuri de maxim 40-50 persoane.

Pentru informatii suplimentare: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; tel. 0726 257 981;

Sursa: Reteaua de Stiri APR

 

 

Inchiriere cabinete psihologice (Bucuresti)

Pentru psihoterapeutii la inceput de cariera,

Pentru psihoterapeutii care indeplinesc urmatoarele conditii:

- Nu au pacienti in acest moment.

- Intentioneaza sa lucreze ca psihoterapeuti.

- Au o formare care le permite desfasurarea activitatii

Oferta consta in accesul gratuit la spatiu pana la inceperea efectiva a activitatii, in limita orelor disponibile.

Oferta devine valabila numai dupa interviu si vizionarea spatiului.

Exemple de activitati compatibile cu specificul spatiului:

- Psihoterapie individuala,

- Psihoterapie de grup,

- Focus grup

- Activitati cu copii, individuale, familie si grup.

Cabinetele sunt situate in Bucuresti, central, in zona Bulevardului Magheru. (pentru locatie puteti folosi harta de contact de pe www.centrupsihologie.ro)

Programarile pentru interviu se pot face la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau telefon 0722.453.906

 

 

S-a lansat campania de informare si strangere de fonduri "Impreuna Invingem Autismul!"

In fiecare an, 1 copil din 166 care se naste dezvolta autism si are nevoie de educatie si ingrijiri speciale pentru a nu fi aruncat la marginea societatii. Copiii cu autism au nevoie de noi! Lumea noastra este si lumea lor.

Detalii despre lansarea campaniei puteti citi aici sau pe forum . Puteti accesa si www.invingemautismul.ro

 

 

Inchiriere cabinete psihologice (Bucuresti)


Inchiriere, spatii de lucru amenajate pentru

- Psihoterapie individuala,

- Psihoterapie de grup,

- Focus grup

- Activitati cu copii, individuale, familie si grup.

Costuri (orientativ): 50 euro / luna.

Spatiul poate sa fie folosit si pentru alte activitati, cursuri, sedinte asociatii, etc. pentru grupuri mici si medii.

Spatiul este situat central, in zona Bulevardului Magheru.

Oferta de spatiu se adreseaza in special tinerilor psihoterapeuti, aflati la inceput de cariera si activitatilor periodice de grup.

Pentru alte informatii si solicitari: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza si 0722.453.906

 

 

Campanie in favoarea copiilor cu autism

Jurnalul National a lansat o campanie in favoarea copiilor autisti.
Am postat pe Forum in cadrul unui "Dosar autism" toate articolele aparute in Jurnalul National, in cadrul campaniei pentru copii autisti.  Puteti accesa post-ul de aici . De asemenea, puteti gasi toate articolele grupate intr-un singur document la rubrica Biblioteca Online, aici .

 

 

Studiu international privind factorii comuni in dezvoltarea profesionala a psihoterapeutilor

Stimati colegi,

The Society for Psychotherapy Research (SPR), prin intermediul SPR COLLABORATIVE RESEARCH NETWORK, realizeaza un studiu international privind factorii comuni in dezvoltarea profesionala a psihoterapeutilor din intreaga lume. Pana in prezent au participat la acest studiu 8500 de psihoterapeuti dintr-un numar mare de tari. Echipa de cercetare este condusa de profesorul David Orlinsky de la Chicago University, presedintele SPR.

Este foarte important ca studiul final sa cuprinda si datele privind dezvoltarea profesionala a psihoterapeutilor din Romania. In acest sens, ma adresez dv. cu rugamintea de a completa chestionarul anexat si de a-l trimite ca fisier word atasat, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Cu aleasa consideratie,

Prof. univ. dr. Geanina Cucu Ciuhan

Decan, Facultatea de Stiinte Socio-Umane

Universitatea din Pitesti, Romania

Tel/Fax: +40248213179

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Formularul poate fi descarcat aici: DPCCQ_Romanian_revized

Sursa: Reteaua de stiri APR

 
Psihologie