PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 113 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
2011 Conferinte & Congrese

 

 

 

2011 Conferinte & Congrese

 

2011


OCTOMBRIE


28 – 29 octombrie

A Treia Conferinta Nationala a Psihologilor Scolari, Baile Felix


Asociatia Nationala a Psihologilor Scolari

Catedra de Psihologie din Cadrul Universitatii din Oradea

Centrul de Consiliere Psihologica si Orientare in Cariera „Ego Plus”

Centrul de Cercetare Fundamentala si Aplicata in Domeniul Psihologiei


Organizeaza, in perioada 28-29 octombrie, in statiunea Baile Felix, a treia

CONFERINTA NATIONALA A PSIHOLOGILOR SCOLARI


Conferinta va fi creditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Informatii privind termenele limita pentru trimiterea titlurilor si a rezumatelor, precum şi despre taxe si workshop-uri vor fi disponibile pe site-ul

Asociatiei Nationale a Psihologilor Scolari

www.anps.ro

Sursa: Reteaua de Stiri APR27 – 30 octombrie 2011

A doua ediţie a Conferinţei Internaţionale cu tema „Psihologia şi realităţile lumii contemporane” – Psiworld 2011, Bucuresti


A doua ediţie a Conferinţei Internaţionale cu tema „Psihologia şi realităţile lumii contemporane” – Psiworld 2011, care va avea loc în Bucureşti, la sediul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, în perioada 27 – 30.10.2011, organizatori fiind Societatea Română de Psihologie Experimentală, Universitatea Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, cu creditare din partea Colegiului Psihologilor din România.


PSIWORLD 2011 este prima conferinţă internaţională de psihologie din România care se bucură de suportul şi indexarea internaţională, în baze de date precum Elsevier, ScienceDirect, Scopus sau Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index (ISI Web of Science).


Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial al Conferintei: www.psiworld.ro

Sursa: Reteaua de Stiri APR

 

 

7 - 9 Octombrie 2011

A 4-a Conferinţă Naţională de Psihodramă "Sharing Psychodrama, Sharing Experiences", Craiova

 

A patra Conferinţă Naţională de Psihodramă cu participare internaţională intitulată: "SharingPsychodrama, Sharing Experiences", ce va avea loc la Craiova în perioada 07 - 09 Octombrie 2011 organizată de Asociaţia Română de Psihodramă Clasică si Societatatea de Psihodramă J.L. Moreno , în cooperare cu Federaţia Română de Psihoterapie (FRP), Colegiul Psihologilor din România (CoPsi) şi Federaţia Europeană a Organizaţiilor de Training în Psihodramă (FEPTO) şi va beneficia de participarea extraordinară a următorilor invitaţi: Anna Boeri (Italia), Giovanni Boria (Italia), Anne Chesner (Marea Britanie), Hilde Gött (Germania), Nadia Lotti (Italia), Gabriela Moita (Portugalia), Ron Wiener (Marea Britanie).

 

Locul de desfăşurare: Craiova, HOTEL FLORMANG, Calea Severinului 7 B. website : www.flormang.ro ; e-mail :  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Tel/fax: +40-251-580067

Această conferinţă este recunoscută de ARPsiC si SPJLM ca parte a formării psihodramatice. Psihodramatiştii ARPsiC, aflaţi în supervizare vor obţine 18 ore de supervizare. Psihodramaticienii SPJLM vor obţine 18 ore (3 unităţi de formare), echivalentul unui seminar special atât în etapa de bază cât şi în etapa superioară. Pentru profesionişti se vor acorda credite de către Colegiul Psihologilor din România: 5 credite pentru participant fără lucrare/workshop, 10 credite pentru participant cu lucrare/workshop, 12 credite pentru organizatori. Lucrările se vor ţine în română şi engleză (pentru invitaţii speciali, cu traducător).

 

Mai multe detalii

www.conferintadepsihodrama.ro


 

 

5 - 7 octombrie

Conferinta Internationala de Resurse Umane, Ed. a VIII-a, “Great People Choose Best Practice”Brasov

 

Profiles International are onoarea de a va invita la cea de-a VIII-a editie a Conferintei Internationale de Resurse Umane, eveniment ce se va desfasura  la Brasov, Hotel Aro Palace:

 

“Great People Choose Best Practice”

 

Spre deosebire de editiile anterioare, Profiles International isi propune sa vina in intampinarea participantilor cu oportunitatea de a cunoaste specialisti HR atat din Romania, cat si din alte 25 tari printre care: SUA, Danemarca, Norvegia, Rusia, Italia, Spania, Brazilia, Finlanda, Insulele Feroe, Suedia, Irlanda, China, Islanda, Vietnam, Emiratele Arabe Unite.

Printre vorbitori se afla nume cunoscute in domeniul HR printre care: Bud Haney – Presedinte si CEO Profiles International, Enrico Banchi – Palo Alto School Italia, Dr. Doru Dima – Director International Profiles East Europe, Thomas Dybvad – Executive Officer Dale Carnegie Training, Peter McHugh – Chief Executive Officer  Software Covalent, Deiric McCann – Senior Vice President Profiles International, Camelia Tatarau – manager HR GDF Suez, Helge Worren – Consultant  Interaction Management Norvegia, Prof. dr. Bogáthy Zoltán.

Principalele aspecte abordate au in vedere criza demografica actuala de pe piata muncii, in acest context firmele fiind nevoite sa gaseasca noi modalitati de gestionare a capitalului uman:

- Implicatiile fenomenului demografic ,,age wave” asupra Europei

- Cum sa gestionezi capitalul uman intr-o manieră ce are ca efect cresterea productivitatii

- Masurarea rentabilitatii investitiilor in cazul proiectelor HR

- Utilizarea instrumentelor de evaluare in vederea cresterii semnificative a vanzarilor in cadrul organizatiei dumneavoastra

- Gestionarea eficienta si valorificarea talentului personal

- Leadership Charisma

 

Costul de participare la conferinta este de 159 euro+ TVA. Beneficiaza de discount:

- membri ai Colegiului Psihologilor din Romania

- membri ai Asociatiei de Psihologie Industriala si Organizationala

- membri ai Programului de Incubatoare de Afaceri Alba, Brasov, Covasna

- studenti sub 26 ani.

 

Inscrierea pentru participarea la conferinta se realizeaza online accesand linkul:http://conferinta.profilesinternational.ro/

 

Pentru mai multe detalii puteti accesa:

www.profilesinternational.ro/news.html

www.internationalhrsummit.com

 

Colegiul Psihologilor acorda 20 credite pentru participarea la aceasta conferinta.

 

 


SEPTEMBRIE


23 – 25 septembrie

Conferinta Internationala de Psihologie Aplicata, Ed a IV-a, "Psihologia aplicata: dezvoltare intensiva si extensiva", Sucevita


În perioada 23-25 septembrie 2011 se vor desfăşura la hotelul Sofia din localitatea  Sucevita, judeţul Suceava, lucrările Conferinţei Internaţionale de Psihologie Aplicată intitulată „Psihologie Aplicata: Evolutie Intensiva si Extensiva”.


Conferinţa va fi organizată de  Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.


Comitetul de organizare (provizoriu) al Conferinţei este format din :

- Conf. Univ. dr. Aurel Stan – coordonator

- Conf. Univ. dr. Ştefan Boncu

- Conf. Univ. dr. Ovidiu Gavrilovici

- Conf. Univ. dr. Alois Gherguţ

- Asist. Univ. dr. Andrei Holman

- Conf. Univ. dr. Constantin Petrovici

- Conf. Univ. dr. Iolanda Tobolcea

- Lect. Univ. dr. Bogdan Neculau

- Psiholog Mioara Achelaritei

- Psiholog Ingrid Iarcuczewicz


Studenti:

- Carmen Poalelungi

- Smaranda Bogdan


Comitetul ştiinţific (provizoriu) este format din:

- Professor Antonia Bifulco PhD

- Professor Adele Jones PhD

- Reader (conf) Abigail Locke PhD

- Prof. Univ. dr. Nicoleta Turliuc

- Prof. Univ. dr. Teodor Cozma

- Prof. Univ. dr. Luminiţa Iacob

- Conf. Univ. dr. Ştefan Boncu

- Conf. Univ. dr. Salavastru Dorina

- Prof. Univ. dr. Ricardo Garcia Mira

- Prof. Univ. dr. Jean-Marie Seca

- Prof. Univ. dr. Iolanda Mitrofan

- Prof. Univ. dr. Nicolae Mitrofan


Taxa de participare este constituita din echivalentul în RON a 200 Euro ce urmează a fi achitată de către participanţi în termen de 5 zile de la acceptarea lucrarii. Această sumă include cazare , meniurile zilnice, participarea la cocktail şi documentele Conferinţei.

Achitarea echivalentului în lei a 200 de euro se poate face până la 1 septembrie 2011 intr-un contul  RO91BRDE240SV55872082400 ( deschis la BRD)


Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 1 august 2011.

Adresa de e-mail a conferinţei este: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Website-ul  conferinţei este   www.psih.uaic.ro/~eie2011/


Înscrierile se pot face prin intermediul website-ului Conferinţei.

 

 

IUNIE

 

3 - 5 Iunie

Congresul International de Psihologie cu tema: "Cercetarea moderna în psihologie: Directii si perspective", Sibiu

 

A cincea editie a Congresului International de Psihologie cu tema: "Cercetarea moderna în psihologie: Directii si perspective", se va desfasura la Sibiu, în perioada 03-05 iunie 2011.

Aceasta manifestare este creditata de Colegiul Psihologilor din România.

Obiectivul nostru fundamental îl constituie reunirea unor specialisti, a unor practicieni de mare valoare (atât din tara cât si din strainatate), în vederea realizarii schimbului de informatii între acestia. Ne propunem sa oferim specialistilor si tinerilor cercetatori oportunitatea de a-si prezenta munca în diferite ramuri ale psihologiei, de a-si face cunoscute ultimele metode si instrumente de cercetare, de a realiza un schimb intens de informatii, benefic tuturor participantilor, ca si psihologiei în ansamblu.

În cadrul manifestarii, puteti fi implicat în derularea unui mare numar de activitati deosebit de interesante: expuneri, training-uri, work-shop-uri, dezbateri si mese rotunde.

Va puteti convinge de acest mod cu totul special de organizare, accesând paginile referitoare la cele patru editii anterioare ale manifestarii noastre. Spre exemplu, în cadrul editiei din anul 2010 am reusit sa organizam nu mai putin de 30 de work-shopuri, dintre care unele au suscitat un interes atât de mare încât a fost nevoie sa se desfasoare în repetate rânduri.

 

Lucrarile sustinute în cadrul sectiunilor stiintifice vor fi publicate într-un volum al manifestarii editat la o editura recunoscuta C.N.C.S.I.S.

 

Lucrarile Congresului se vor desfasura pe urmatoarele sectiuni stiitifice:

I – Dezvoltarea de noi metode de cercetare/interventie

Aspecte etice în cercetarea moderna

Evaluarea rezultatelor cercetarii

Dezvoltarea unor produse e-learning

Instrumente multimedia utilizate în cercetare

Transferul tehnologiilor în grupuri / organizatii

Interfata om - calculator: aplicatii

Evaluarea calitatii în domeniul Resurselor Umane

Metode cantitative vs. metode calitative în cercetarea moderna

II – Crecetare si educatie

Cercetarea pentru Lifelong Learning

Cercetare si educatie pentru formatori

Proiectarea curriculara

Strategii pentru ameliorarea calitatii în educatie

Responsabilitatea sociala si publica în educatia moderna

III – Aspecte sociale ale mediului de munca

Îmbatrânirea în grupuri de munca / organizatii

Promovarea sanatatii în grupuri de munca / organizatii

Asigurarea echilibrului optim între viata personala si viata profesionala

Autoreglarea si autoafirmarea

Formarea profesionala pentru piata muncii

Cunostinte si abilitati. Competente manageriale

Performanta si competenta dinamica în grupuri de munca / organizatii.

Adaptarea în relatiile cu persoane si grupuri disfunctionale

Stres si emotii

Perceptia riscului la locul de munca

Managementul comunicarii. Schimbarea sociala

Cultura organizationala

Reguli, norme si valori în grupuri si organizatii

Suport social, adaptare si wellness

Inovatie si creativitate

 

Manifestarea stiintifica pe care o organizam este dedicata exclusive unor aspecte de ordin practic, aplicativ, metodologic ale psihologiei, legate de cercetarea actuala, de implicatiile ei metodologice, etice, sociale, culturale. Acesta este, de altfel, principalul motiv pentru care ne propunem sa evitam activitatile cu caracter teoretic, speculativ. Suntem preocupati îndeosebi de organizarea unor activitati practice, aplicative (workshopuri, dezbateri) pornind de la teme de interes deosebit în domeniul psihologiei. Pentru mai multe informatii legate de Congres, accesati site-ul http://congres.ascips.ro/

 

 

2 - 4 iunie

Întâlnirile Institutului, Prima ediţie, Iaşi

 

În perioada 2 – 4 iunie 2011, în Iaşi, Institutul pentru Cuplu si Familie invită toţi practicienii din câmpul de acţiune al domeniilor socio-umane, la o serie de întâlniri pe parcursul a trei zile cu ateliere de lucru, lansări de publicaţii şi mese rotunde pe tema intervenţiilor sistemice în consiliere şi psihoterapie. Alături de membrii Institutului, vă vor împărtăşi experienţa profesională psihoterapeuţi de renume din Olanda, Belgia şi Marea Britanie.

 

Program

Joi, 2 iunie,

ora 8: 30 activităţi de secretariat

ora 9: 00 deschidere în plen, mini- evenimente

ora 10:15-11.15, Terapeutul sistemic în caruselul sistemelor familiale interne şi externe, Anneke van Steenbergen Postma, Olanda

ora 11:15-11.30 Pauză

11:30 – 13:00 Masă-rotundă Reflectii despre influenta:cand o terapie se impotmoleste, Ellen Reijmers, Belgia ( număr limitat de locuri, exclusiv pentru vorbitori de limbă engleză nivel mediu spre avansat)

Simultan- work-shop Rezistentele in terapie sustinut de Marcel Nedelcu, Institutul pentru Cuplu si Familie, Iasi

13:00- 14:30, pauză de prânz

ora 14:30- 17:30 , work-shop Creativitatea şi atitudinea ludică în terapia sistemică : Bateson şi continuatorii , Ellen Reijmers, Belgia

 

Vineri, 3 iunie,

orele 9:00 – 17:00 work-shop Prestaţia în practica terapeutică- extinderea repertoriului psihoterapiei cu copii, cu tineri şi cu familile acestora , Jim Wilson, Marea Britanie

Pauza de prânz: 13:15- 14:45

17:00- 18:30 , masă- rotundă , Ciclul formării ca psihoterapeut, partea I-a, Elena Ceucă, Institutul pentru Cuplu si Familie, Iasi

 

Sâmbătă, 4 iunie,

orele 9:00 – 17:00 work-shop Prestaţia în practica terapeutică- extinderea repertoriului psihoterapiei cu copii, cu tineri şi cu familile acestora, Jim Wilson, Marea Britanie

Pauza de prânz: 13:15- 14:45

17:00- 18:30 , masă- rotundă , Ciclul formării ca psihoterapeut, partea II-a, Elena Ceucă, co-moderatori, Cornel Celmare, Marcel Nedelcu, Institutul pentru Cuplu si Familie, Iasi

 

Activitatile sunt in curs de acreditare la Colegiul Psihologilor si Colegiul Medicilor.

Taxe de participare

 

Perioada de plată

Taxa participare

Taxa pentru stagiarii Institutului

Până la 31 martie

350 lei

300 lei

1 aprilie- 15 mai

400 lei

350 lei

16 mai – 2 iunie

500 lei

450 lei

 

Plata taxei de participare se face in contul Institutului pentru Cuplu si Familie, deschis la B.C.R. Sucursala Iasi, IBAN : RO33RNCB0178114647160001

 

Condiţii

O persoana este considerată înscrisă după ce a achitat taxa de participare şi a trimis formularul de înscriere completat integral, conform cerinţelor.

Neparticiparea la eveniment, din motive care nu ţin de organizatori, dă dreptul la returnarea parţială a taxei de înscriere , cu reţinerea sumei de 100 lei, cu titlu de contribuţie nereturnabilă. Returnarea se face în baza unei solicitări scrise, în termenul de 30 zile de la terminarea evenimentului.

Formularul de inscriere se descarca de pe siteul www.icf-iasi.ro si se trimite la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , dupa plata taxei de inscriere.

 

 


MAI

 

25 – 29 mai

Conferinţa internaţională „De la cunoaştere la intervenţie în psihologie”, Ediţia a-III-a, Venus

 

Colegiul Psihologilor Din România şi Asociaţia Pro–Psi Constanţa, vă invită să participaţi la Conferinţa internaţională

„De la Cunoaştere la Intervenţie in Psihologie”, Ediţia a-III-a

Venus: 25–29 Mai 2011

 

Comitetul de organizare:

Comitetul Asociaţiei PRO - PSI Constanţa/ e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Persoane de contact:

Anghel Ilie Grădinaru/ telefon 0241 520 803; mobil 0720 063 554

Cristina Raluca Dincu/ telefon 0241 520 803; mobil 0745 301 996

Conferinţa va fi organizată în sistem ”all inclusive”

Perioada inscrierilor va fi 01.10 - 30.11. 2010. Locurile sunt limitate (conform capacitatii hotelului).

Mai multe detalii

www.asociatiapropsi.ro

 

 

 

14 - 15 mai

Conferinţa Naţională de Consiliere Educaţională “Efectul Butterfly in Educaţie”, Cluj Napoca

 

Organizatori:

- Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Cluj,

- Inspectoratul Şcolar Cluj

- Catedra de Psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei, Universitatea “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca

 

Filosofia conferinţei:

Teoria Haosului spune că mişcarea aripilor unui fluture într-o parte a lumii poate provoca un taifun în alt punct al planetei. În cazul omului, "efectul fluture" ar înseamna că schimbarea unui mic episod din viaţă ne poate schimba cursul întregii existenţe. Astfel, o intervenţie aparent minoră, devreme în viaţă, aşa cum sunt uneori privite intervenţiile consilierilor şcolari, ar putea preveni efecte catastrofale mai târziu. În acelaşi timp fluturele poate fi privit ca o metaforă a dezvoltării, metamorfozei, trecerii prin etape de viaţă.

Perioada: 14-15 mai 2011 Locaţia: Cluj-Napoca

http://psychology.ro/cnce-cluj2011

 

Notă: Conferinţa va fi creditată de Colegiul Psihologilor

Contact CJRAE Cluj: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel. 0264-402218

Persoanele interesate sunt invitate să participe cu studii proprii şi originale (individuale sau colective). Selectarea lucrărilor se va face de către un comitet ştiinţific, adhoc constituit, în urma evaluării rezumatelor acestora. Lucrările vor face obiectul unor prezentări orale sau vor fi expuse în cadrul sesiunii de postere. Cele mai valoroase studii vor fi selectate pentru a fi publicate într-un volum al conferinţei (ISSN).

Este posibilă şi participarea doar ca audient.

 

INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Având în vedere severizarea condiţiilor socio-economice a perioadei pe care o parcurgem, precum şi sugestiile repetate din partea colegilor din ţară, Comitetul de organizare a decis următoarele:

- sesiunile propriu-zise ale Conferinţei şi, respectiv, workshopurile se vor desfăşura pe parcursul a 2 zile: 14-15 mai 2011;

- posibilitatea participării la secţiunile Conferinţei independent de participarea la workshop;

- termenul limită de înscriere şi, respectiv, de transmitere a rezumatelor se prelungeşte până la data de 1 martie (datorită noilor condiţii anunţate).

 

Taxele de participare vor fi diferite după cum urmează:

- participarea la lucrările Conferinţei şi 2 workshopuri incluse (la alegere) 170 RON de persoană până în 1 aprilie/ 200 RON de persoană după 1 aprilie;

- participarea doar la lucrările Conferinţei 100 RON de persoană până în 1 aprilie/ 120 RON de persoană după 1 aprilie;

- participarea la workshopuri 40 RON de persoană pentru fiecare workshop.

 

Pentru alte detalii:

http://psychology.ro/cnce-cluj2011

 

Etapa 1 - Completarea formularelor de înscriere şi trimiterea rezumatelor

Data limită: 1 martie 2011

Instrucţiuni de redactare rezumat:

Rezumatele pot fi trimise numai în format electronic, în cadrul formularului de înscriere, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Rezumatele vor fi redactate în limba română (cu diacritice), cu caractere Times New Roman 12, la 1,5 rânduri, maxim 250 de cuvinte şi vor respecta următoarea structură: Obiective/ Ipoteze/ Metodă/ plan investigativ (participanţi, instrumente, materiale)/ Rezultate/ Concluzii/ Implicaţii/ Aplicaţii.

Autorii vor fi înştiinţaţi prin e-mail cu privire la acceptarea rezumatelor până la data de 7 martie 2011.

 

Etapa 2 - Trimiterea lucrărilor in extenso şi achitarea taxei de participare

(vom reveni cu informaţii despre data limită şi cerinţe)

 

Taxa de participare va fi plătită după acceptarea lucrării de către juriul ştiinţific. Contul în care se va plăti taxa va fi comunicat la o dată ulterioară.

 

Înscrierea la conferinţă şi acceptarea lucrării de către Comitetul Ştiinţific implică angajamentul formal al autorului/ autorilor de a prezenta lucrarea în cadrul secţiunii desemnate. Vă rugăm să ne comunicaţi în scris pe adresa de contact menţionată dacă nu vă puteţi prezenta pentru susţinerea lucrării şi motivul absenţei.

 

Secţiuni:

- Consiliere psihoeducaţională

(În cadrul acestei secţiuni vor fi prezentate lucrări care privesc, programe de consiliere psihoeducaţională pe diverse probleme şi în diverse angajamente teoretice sau programe de consiliere şi orientare şcolară şi profesională destinate copiilor şi adolescenţilor, cadrelor didactice, părinţilor etc)

 

- Intervenţii cognitiv-comportamentale în mediile educaţionale

(În cadrul acestei secţiuni vor fi prezentate lucrări focalizate pe implementarea de programe de tip CBT, REBT, CT în diferite medii educaţionale- grădiniţe, şcoli, mediu universitar, organizaţii profesionale etc.)

 

- Cercetare fundamentală şi aplicată în domeniile:

Psihologie

Pedagogie

Sociologie

(În cadrul acestei secţiuni sunt invitaţi să-şi prezinte rezultatele studiilor empirice toate persoanele care au preocupări ştiinţific-profesionale în domeniul, psihologiei dezvoltării, consilierii psiho-educaţionale, socio-educaţionale)

 

- Educaţie specială şi integrată

(În cadrul acestei secţiuni vor fi prezentate lucrări privind intervenţiile terapeutice/ recuperatorii, cele corectiv-compensatorii adresate copiilor cu cerinţe educative speciale, dar şi programe adresate copiilor supradotaţi)

 

- Inovaţii în predarea psihologiei

(În cadrul acestei secţiuni vor fi susţinute comunicări care prezintă strategii/metode noi, inedite de predare a disciplinei psihologie)

 

 

 

12 – 15 mai

Conferinţa Internaţională de Psihologie Aplicată, Ediţia a VII-a,

Eupsiro 2011, “Psihologia aplicata si lumea profesiilor”, Timisoara

 

Mai multe detalii despre inscriere, conditii de participare, programul conferintei etc., pe site-ul conferinţei

www.eupsiro2011.apsib.ro

 

eupsiro 2011

 

 

 

5 - 7 mai

A IV-a Conferinţă Internaţională a Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană „Integrare şi diversitate în hipnopsihoterapia ericksoniană”, Iasi

ARHTE anunţă organizarea Conferinţei Internaţionale „Integrare şi diversitate în hipnopsihoterapia ericksoniană” ce se va desfăşura în zilele de 5-7 mai 2011 în Iaşi, la motel Bucium.
Participarea la conferinţă va fi înregistrată de comitetul de organizare pe baza formularului de participare (descarcare) pe care vă rugăm să-l completaţi şi să-l expediaţi pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Înregistrarea va fi confirmată în termen de 48 ore (în cursul săptămânii). Dacă nu aţi primit confirmarea în acest interval, vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon afişate:

Persoană de contact: GABRIELA GHERGHEL – secretariat ARHTE, de luni până vineri între orele 15.30-17.30; tel. 0785 081 099.

IMPORTANT:

Participanţilor la conferinţă li se vor acorda credite de la COPSI şi de la Colegiul Medicilor (mai puţin studenţilor).

Conferinţa se va desfăşura în limbile română şi engleză. Intervenţiilor în limba engleză li se va asigura traducerea în limba română.

În cadrul conferinţei se va organiza o secţiune separată pentru cei care vor să participe cu prezentări de caz.

Taxa de participare:

Statut Până la 31.03.2011 După 31.03.2011

Membru ARHTE 400 RON 450 RON

Nemembru ARHTE 450 RON 500 RON

Student 60 RON 60 RON

Însoţitor 200 RON 225 RON

 

Taxa de participare include:

Membru ARHTE: mapă conferinţă, participare la workshop-uri, pauzele de cafea, cocktail, cină festivă, credite Colegiul Psihologilor şi Colegiul Medicilor, diplomă de participare;

Nemembru ARHTE: mapă conferinţă, participare la workshop-uri, pauzele de cafea, cocktail, cină festivă, credite Colegiul Psihologilor şi Colegiul Medicilor, diplomă de participare;

Student: mapă conferinţă, participare la workshop-uri, pauzele de cafea, diplomă de participare fără credite;

Însoţitor: cină festivă, cocktail.

Taxa se depune în contul ARHTE sau se achită la secretariatul conferinţei inclusiv în ziua începerii conferinţei. Achitarea la secretariat nu garantează mapa conferinţei.
Cont bancar: RO14BRDE240SV16575042400, deschis la BRD Iaşi, str. Anastasie Panu 1B-2A, cu menţiunea „taxă participare conferinţă” sau „însoţitor”.

 

Înscrierea lucrărilor:
Titlul lucrării, rezumatul şi lucrarea in extenso vor fi trimise pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza / Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza '; document.write( '' ); document.write( addy_text13590 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 31.03.2011.

În atenţia autorilor:

- titlul lucrării va fi însoţit de numele fiecărui autor, cu specificarea locului de muncă şi a datelor de contact;

- dimensiunea lucrărilor : maxim 10 pagini A4, cu font „Times New Roman”, dimensiunea 12, spaţiere la un rând, cu diacritice, paragraf la 1,27 cm;

- bibliografia se prezintă în ordine alfabetică;

- rezumatul va fi precedat de titlul articolului în limba engleză, cu font „Times New Roman”, dimensiunea 12, spaţiere la un rând, cu diacritice, paragraf la 1,27 cm, maxim 300 cuvinte; la sfârşitul rezumatului vor fi consemnate cuvintele-cheie, cu aceleaşi caractere;

- posterele vor avea dimensiunea de 70 cm (lăţime)/ 100 cm (înălţime);

- lucrările acceptate de către comitetul ştiinţific vor fi prezentate oral sau sub formă de postere;

- modalităţi de prezentare a lucrării orale: fişiere Power Point;

- pentru buna desfăşurare, prezentatorii sunt rugaţi să structureze lucrările funcţie de timpul alocat (vezi programul);

- vă rugăm să specificaţi echipamentele audio-video de care aveţi nevoie pentru susţinerea lucrării; organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea pentru solicitările de ultim moment.

 

Comitetul de organizare va confirma înscrierea în termen de 48 ore (în cursul săptămânii); dacă în acest interval nu primiţi confirmarea, vă rugăm să ne contactaţi telefonic – persoană de contact: GABRIELA GHERGHEL – secretariat ARHTE, de luni până vineri între orele 15.30-17.30; tel. 0785 081 099.

 

Oferta de cazare a motelului Bucium (Şoseaua Iaşi-Vaslui, km. 12, tel. : 0232 260 727, fax: 0232 260 711, www.motelbucium.ro ):


Cazare Cameră single Cameră dublă

Motel 128 RON 158 RON

Pensiune 108 RON 138 RON

Cazarea include mic dejun tip bufet suedez.
Vă rugăm să precizaţi şi opţiunile pentru însoţitori.
Rezervarea se efectuează după achitarea primei nopţi de cazare (inclusiv pentru însoţitori) în contul Motel Bucium Iaşi nr. RO30RNCB175106828540001 deschis la BCR Iaşi, până la data de31.03.2011.
Restaurantul motelului propune:

Meniu cină normal (2variante)/vegetarian (1 variantă) pentru 04.05.2011: - 32 RON/persoană;

Meniu prânz normal (2 variante)/vegetarian (2 variante) pentru 05-07.05.2011: - 35 RON/persoană.
Vă rugăm să completaţi opţiunile dumneavoastră în formularul de înscriere. Rugăm precizaţi şi opţiunile însoţitorilor. Plata se va face la secretariatul conferinţei, la sosirea participanţilor.
Accesul la cocktail (05.05.2011) şi cina festivă (06.05.2011) se va face pe baza bonurilor aflate în mapa conferinţei.
Transportul de la gara/ autogara/ aeroport se poate face cu taxiul. Preţul orientativ pentru majoritatea firmelor: 1,7 – 1,8 lei/km (la data de 31.12.2010). Distanţa de la gară/autogară la Motelul Bucium este de aprox. 11-12 km. Distanţa de la aeroport la Motelul Bucium este de aprox. 13-14 km.

Sursa: Reteaua de Stiri APR

 

 

APRILIE

 

7 - 9 aprilie

Conferinţă Naţională de Psihologie Industrială şi Organizaţională “Alexandru Roşca”, Ediţia a IX-a, Bucureşti

Asociaţia de Psihologie Industrială si Organizaţională anunţa cea de-a XI-a Ediţie a Conferinţei Naţionale de Psihologie Industrială şi Organizaţională “Alexandru Roşca”, care va avea loc la Bucuresti în perioada 7-9 Aprilie 2011.

Ediţia a XI-a a Conferinţei APIO, cum este cunoscută în mod informal printre specialişti şi profesionişti, este dedicată “Personalităţii în Context Industrial/ Organizaţional”. Pentru a marca acest fapt, avem onoarea să vă anunţăm că invitatul special al conferinţei noastre este Prof. Univ. Dr. Gian Vittorio Caprara, Decan al Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii “La Sapienza” din Roma, Italia.

De asemenea, prin aderarea la conceptul de “dezvoltare continuă”, paradigmă cu care mentorul nostru, prof. Horia D. Pitariu, ne-a obişnuit pe noi toţi membrii APIO, anul acesta lansăm în România, în cadrul acestei conferinţe, secţiunea prezentărilor state-of-the-art.

Partenerul principal al acestei ediţii a Conferinţei APIO este Şcoala Naţională de Ştiinte Politice şi Administrative, Departamentul de Psihologie.

Pentru mai multe detalii, vă invitam să accesaţi site-u www.apio.ro/conferinta/ secţiunea Conferinţa APIO.

 

 

 

MARTIE

 

5 - 6 martie

Conferinţa Internaţională de Psihoterapie Integrativă „Abordarea stării de bine din perspectiva integrativă şi interdisciplinară”, Bucureşti

„Abordarea stării de bine din perspectiva integrativă şi interdisciplinară” este titlul conferinţei prin care ne propunem să oferim un eveniment atât din perspectiva ştiinţifică cât şi socială.

Părerea noastră este că succesul ştiinţific al conferinţei depinde în mare parte de contribuţia echipei de profesionişti, din care sperăm să faceţi parte şi dumneavoastră. Programul va cuprinde mai multe elemente specifice psihoterapiei integrative, dar şi numeroase cercetări şi teorii menite să ofere noi modalităţi de intervenţie psihoterapeutică în tratarea copiilor şi a adolescenţilor.

De asemenea ne propunem să identificăm noi direcţii de colaborare între specialiştii din domenii diferite şi totodată complementare cum sunt: psihologia, medicina, asistenţa socială şi dreptul.

Obiectivul central al conferinţei este clădirea de legături între aspectele teoretice (cercetări şi rezultate ştiinţifice) şi practica, cu scopul de a dezvolta starea de bine a clienţii noştri, şi implicit a societăţii din care facem parte.

Avem convingerea că programul ştiinţific şi ospitalitatea echipei de organizare vor face ca participarea la acest eveniment să rămână o experienţă profesionala si personala memorabila.

Pentru mai multe informaţii despre conferinţă vă invit să accesaţi: www.integrative-psychotherapy.ro

 
Psihologie