PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 74 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Conditii de utilizare

 

 

 

Conditii de utilizare

 

 

Pentru a putea citi şi descărca în mod gratuit materialele în format electronic oferite de Psihologia Online trebuie să fiţi de acord cu următoarele condiţii de utilizare:

1. Drepturile de autor pentru textele (ca şi asupra elementelor grafice înglobate în acestea) publicate în format electronic pe acest sit aparţin autorilor lor, cu excepţia cazurilor în care este menţionat în mod expres un alt deţinător.

2. Psihologia Online vă oferă dreptul de a citi, descărca şi stoca pe computerul dumneavoastră materialele publicate, cu condiţia să fiţi de acord cu aceşti termeni de utilizare, să nu schimbaţi sub nici o formă conţinutul acestora, şi să păstraţi menţiunile drepturilor de autor pe materialele respective.

3. Distribuirea materialelor prin intermediul altor situri ca şi modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al autorului sînt interzise şi se pedepsesc conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare. Dacă doriţi să promovaţi unele din aceste cărţi prin situl dvs trebuie să ne contactaţi la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

4. Materialele publicate sunt oferite "ca atare", fără garanţie de orice fel, exprimată sau subînţeleasă, incluzând, dar nefiind limitat la garanţiile comerciale sau legale implicate. Aceste cărţi pot conţine greşeli tehnice sau erori de redactare. Psihologia Online nu îşi asumă responsabilitatea sau riscul pentru asemenea greşeli sau omiteri în cadrul materialelor publicate pe acest sit.

5. În cazul în care nu respectaţi prevederile acestor condiţii de utilizare vă asumaţi responsabilitatea pentru orice consecinţă care ar putea deriva din această nerespectare, incluzând, fără a se limita la, consecinţele legale sau materiale de orice natură.

6. De asemenea sunteţi de acord să nu implicaţi situl Psihologia Online şi realizatorii acestuia în orice acţiune, inclusiv legală, care ar putea rezulta din încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor de autor, a condiţiilor de utilizare, sau a oricărei legi sub orice jurisdicţie.

 

Nota:

Sub denumirea de "materiale",in acest context, se inteleg: articole, cursuri, reviste, carti, lucrari de licenta/dizertatie, doctorat sau orice alte creatiicare au un autor si sunt publicate in rubrica Biblioteca Online.

 

 

Intrare BIBLIOTECA ONLINE

 
Psihologie