PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 70 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Detalii de postare materiale

 

 

 

Detalii postare materiale

 

 

În primul rînd trebuie subliniat că dacă va implicaţi în acest proiect o faceţi benevol şi gratuit. Deoarece site-ul nu comercializează aceste materiale, autorii nu pot fi recompensaţi financiar şi nici nu pot pretinde beneficii băneşti în schimbul materialelor puse la dispoziţie. Oricum în cazul în care cineva se răzgîndeşte, materialul poate fi retras de pe site fără probleme.

Pentru publicarea unui material în cadrul rubricii Biblioteca Online este nevoie în primul rînd să trimiteţi prin e-mail, la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , fişierele în format electronic cu materialul care doriţi să fie publicat. Este de preferat ca fişierele să fie în format .doc, rtf.

În general, pentru publicarea pe site, înainte de a le converti în format pdf, fişierele vor fi verificate. Atentie: noi nu efectuam modificări asupra textelor propriu-zise, limitându-ne doar la modificări ale aşezării în pagină şi asupra modului în care este prezentat textul. Aceste modificări se fac doar dacă este absolut necesar, de regulă păstrîndu-se aranjarea originală.

Alături de fişierele cu materialul propriu-zis este necesară completarea formularului de publicare. Dacă acest fişier nu este completat şi trimis materialele nu vor fi publicate.


Descarcati Instructiunile de completare

Descarcati Formularul de publicare

 

 

Intrare BIBLIOTECA ONLINE

 
Psihologie