PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 71 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Biblioteca Online

 

logo

 

In aceasta rubrica dorim sa constituim o biblioteca, alcatuita din articole, carti, reviste, lucrari sau alte materiale, din domeniul psihologiei sau conex.

Materialele sunt puse la dispozitie in mod gratuit, toate drepturile asupra acestora revenind in exclusivitate autorilor.

Doar cu ajutorul dumneavoastra aceasta biblioteca poate creste si deveni de un real folos pentru toti. Stim cu siguranta ca exista sute de articole, lucrari de licenta, dizertatie sau doctorat, alte materiale, care sunt valoroase dar din pacate nu sunt cunoscute decit de citeva persoane. Multe din comunicarile stiintifice prezentate in cadrul conferintelor, ajung sa fie cunoscute doar de cei care participa la respectiva sectiune, eventual intr-o culegere de articole cu tiraj si distributie redusa. Noi va dam acum posibilitatea sa faceti cunoscute lucrarile dumneavostra catre oricine este interesat.

Deci ... ai un articol sau comunicare, o lucrare sau o carte si vrei sa o faci cunoscuta ? Posteaza-le in biblioteca noastra si ele vor putea fi citite de toti cei interesati. Contribuie si tu la aceasta initiativa

Predai un curs si vrei ca studentii tai sa aiba un acces mai comod si mai usor la el. Posteaza-l pe site-ul nostru si ei il vor putea descarca oricind au nevoie.

Daca doriti sa contribuiti la aceasta initiativa gasiti mai multe detalii aici .

Termenii si conditiile de utilizare a materialelor de pe site se gasesc aici .

 

 

Articole

 

Carti

 

Cursuri

 

Lucrari (licenta, dizertatie, doctorat)

 

Reviste

 

Alte

 

Pentru a face download dati click  pe imaginea revistei sau pe icon-ul

[ 00 ] - numarul dintre paranteze reprezinta downloadurile efectuate de la postarea materialului. Actualizarea se face periodic. Numarul de downloaduri nu reprezinta un indicator al valorii articolelor/lucrarilor.


 
Psihologie