PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 57 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Stabilometru

 

 

 

Stabilometru

 

 

stabilometru

 

Cod: EM-05.47 M


Scurtă descriere:

Aparatul efectuează determinări (imposibile cu alte mijloace) privind reglarea kinestezică neuro- şi psihologică. Unitatea electronică centrală primeşte semnale de la senzorii unui platou prevăzut cu o placă mobilă, sprijinită într-un singur punct central, pe care urcă subiectul cu sarcina de a-l menţine în poziţie orizontală. Rezultatele testării pot fi afişate pe un monitor şi tipărite pe imprimantă, dacă se cuplează stabilometrul la astfel de periferice.

Testează: percepţia proprie a simţul echilibrului, controlul poziţiei ortostatice, siguranţa mişcărilor corporale, abilitatea menţinerii echilibrului, capacitatea corecţiei devierilor, depistarea afecţiunilor neurologice.

Ultima generaţie de stabilometru este dotată cu unitate centrală proprie care realizează evaluarea şi stocarea datelor. Datorită acestui fapt aparatul a devenit mobil, utilizabil în deplasări.

 

Informaţii generale


Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.


Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.


Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

(Vezi si Unitate de imprimare a rapoartelor de evaluare )


Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.


A se vedea si:

- Câteva consideraţii metodologice privind evaluarea psihologică cu mijloace aparative


Distribuitor:

SC Hermine Psi SRL

 

 

 

 


 

Comentarii (0)Add Comment

Scrie comentariu
Trebuie sa fii logat ca sa poti posta comentarii. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te!

busy
 
Psihologie