PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 59 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Tester dexteritate manuala

 

 

 

Tester dexteritate manuală


tester dexteritate manuala

Cod: EM-05.52


Scurtă descriere:


Este aparatul de bază al testărilor psihoaptitudinale, pentru profesiile care necesită activitatea corectă şi coordonată în timp a mâinilor, din domeniul industrial, rutier şi alte domenii specifice.

Oferă date despre: coordonarea mişcărilor mâinilor, capacitatea de concentrare a atenţiei, activitatea manipulativă de urmărirea constantă a unui traseu, siguranţa mişcărilor, rezistenţa la monotonie, conduita în muncă (ex. tendinţa spre precizie şi/sau rapiditate a mişcărilor) trăsături de personalitate a persoanelor testate.

Cu ajutorul a două manete-disc care permit mişcări circulare independente, aparatul testează capacitatea coordonării mişcării bimanuale, cu control vizual, şi precizia mişcărilor mânilor.

 

Informaţii generale


Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.


Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.


Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

(Vezi si Unitate de imprimare a rapoartelor de evaluare )


Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.


A se vedea si:

- Câteva consideraţii metodologice privind evaluarea psihologică cu mijloace aparative


Producator:

SC Hermine Psi SRL

 

 

 

 


 

Comentarii (0)Add Comment

Scrie comentariu
Trebuie sa fii logat ca sa poti posta comentarii. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te!

busy
 
Psihologie