PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 20 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Tester atentie distributiva

 

 

 

Tester atenţie distributivă

 

tester atentie distributiva

Cod: EM-05.54/55


Scurtă descriere:

Aparatul cuprinde unităţile CDT 1 mono- şi CDT 2 bimanuală şi este utilizat în testarea aptitudinală în cazul activităţilpr ocupaţionale care presupun un nivel ridicat al calităţilor atenţiei, o bună coordonare senzo – motorie şi reacţii bimanuale rapide şi regulate (de exemplu: conducător auto, mecanic, operator, dispecer, utilizator de instalaţii şi utilaje, etc.)

Evaluează: atenţia distributivă, coordonarea senzo-motorie, capacitatea de concentrare a atenţiei, prelucrarea informaţiilor, rapiditaea şi exactitatea reacţiilor, rezistenţa la monotonie, toleranţa la frustrare în condiţii de solicitare îndelungată, capacitatea de învăţare.

 

Informaţii generale


Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

(Vezi si Unitate de imprimare a rapoartelor de evaluare )

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.


A se vedea si:

- Câteva consideraţii metodologice privind evaluarea psihologică cu mijloace aparative


Distribuitor:

SC Hermine Psi SRL

 

 

 


Comentarii (0)Add Comment

Scrie comentariu
Trebuie sa fii logat ca sa poti posta comentarii. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te!

busy
 
Psihologie