PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 59 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Reacto-perceptiometru

 

 

 

Reacto-percepţiometru

 

 

 

reacto perceptiometru

Cod: EM-05.56


Scurtă descriere:


Aparatul oferă posibilitatea testării pe câmpuri de răspuns centrale şi periferice, cu modalităţi mono sau bimanuale. Este utilizat la testarea psihoaptitudinală în selecţia profesională în domeniul industrial şi rutier, în orientarea profesională, în cazul persoanelor, care au provocat accidente în vederea reabilitării lor, în testări neurologice (de exemplu: pentru investigarea influenţei unor medicamente)

Evaluează: timpul de reacţie, percepţia stimulilor optici, modul de recepţie, ritmul mişcării, a măsurării mobilităţii psihice generale, precum şi a coordonării senzo-motorii.

Rezultatele testării ne oferă indicii asupra ritmului de lucru al subiectului testat, despre nivelul atenţiei distributive, concentrarea atenţiei, despre rapiditatea şi promptitudinea reacţiilor şi despre capacităţile sale perceptive.


Informaţii generale

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

(Vezi si Unitate de imprimare a rapoartelor de evaluare )

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.


A se vedea si:

- Câteva consideraţii metodologice privind evaluarea psihologică cu mijloace aparative


Distribuitor:

SC Hermine Psi SRL

 

 

 

 

 

 


Comentarii (0)Add Comment

Scrie comentariu
Trebuie sa fii logat ca sa poti posta comentarii. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te!

busy
 
Psihologie