PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 23 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Psihogalvanometru

 

 

 

Psihogalvanometru

 

 

 

psihogalvanometru

 

Cod: EM-05.62


Scurtă descriere:


Formă simplificată a „detectorului de minciuni”, aparatul cuprinde o unitate electronică de măsurare şi redare grafică, cu senzori de înregistrare a parametrilor electrici epiteliali şi a ritmului cardiac.

Se utilizează: pentru determinarea reacţiei emoţionale generate de impactul unor stimuli asupra structurii afective a subiectului, pentru determinarea nivelului de activitate a sistemului nervos şi pentru trening autogen de relaxare.

Măsoară: rezistenţa galvanică a tegumentului, reacţiile electrodermale instantanee, frecvenţa pulsului, mărimea şi direcţia variaţiilor în timp ale rezistenţei electrice a pielii, feedback-ul acustic al stării de activare a sistemului nervos central prin sistemul reticulat activator ascendent.

 

Informaţii generale


Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.

 

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

 

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

(Vezi si Unitate de imprimare a rapoartelor de evaluare )

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.


A se vedea si:

- Câteva consideraţii metodologice privind evaluarea psihologică cu mijloace aparative


Distribuitor:

SC Hermine Psi SRL

 

 

 

 


Comentarii (0)Add Comment

Scrie comentariu
Trebuie sa fii logat ca sa poti posta comentarii. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te!

busy
 
Psihologie