PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 59 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Tester de reactivitate actionala

 

 

 

Tester de reactivitate acţională


tester

Cod: EM-05.92


Scurtă descriere:

Este un aparat de diagnosticare cu utilare completă: unitate centrală cu tablou de bord, butoane, manete şi pedalier, fixate împrună cu scaunul ergonomic profesional de conducător de vehicol, pe o placă de bază. Generează stimuli acustici şi optici speciali, cu imagini, lumini policrome şi lumini perturbatoare ca stimuli suprapuşi.

Domenii de utilizare: în selecţia profesională, în investigarea gradului de solicitare ocupaţională, la verificarea aptitudinii acţionale pentru efectuarea anumitor sarcini, în investigarea reacţiilor senzo-motorii de rutină şi pentru testări psiho-aptitudinale. Testările psiho-aptitudinale vizează domeniul rutier precum şi profesii care: implică o bună coordonare a mişcărilor, necesită reacţii promte la stimuli luminoşi şi sonori, impun o acţiune de răspuns precisă la diferite tipuri de stimuli, solicită reacţii la serii de stimuli ce apar regulat, necesită acţiuni manipulative atât cu membrele superioare cîtşi cu cele inferioare.

Oferă date despre: coordonarea ochi-mâini-picioare, rapiditatea şi precizia reacţiilor la diverse tipuri de stimuli în condiţii de sarcini complexe, capacitatea de învăţare şi exersare, perfomanţa în activităţi de solicitare intensă.

 

Informaţii generale

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

(Vezi si Unitate de imprimare a rapoartelor de evaluare )

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.


A se vedea si:

- Câteva consideraţii metodologice privind evaluarea psihologică cu mijloace aparative


Distribuitor:

SC Hermine Psi SRL

 

 

 


Comentarii (0)Add Comment

Scrie comentariu
Trebuie sa fii logat ca sa poti posta comentarii. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te!

busy
 
Psihologie