PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 67 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
EQI

 

 

 

 

EMOTIONAL QUOTIENT INVENTORY

[ EQ-I ]

 


eqi


Autor: Reuven Bar-On, Ph.D.

Abreviere: EQ-i

Tipul de test: inteligenta emotionala

Scurtă descriere a testului

EQ-i este un test menit sa masoare inteligenta emotionala. Este un test dezvoltat empiric, multifactorial si eclectic din punct de vedere teoretic.

EQ-i reflecta conceptia autorului cu privire la inteligenta emotionala (social-emotionala). Aceasta este concretizata în modelul Bar-On al inteligentei social-emotionale, care este format din doua parti. O prima parte este formata din teoria sau conceptualizarea inteligentei emotionale, în timp ce partea a doua reprezinta aspectul psihometric al modelului, care reprezinta de fapt masurarea inteligentei emotionale în conformitate cu teoria inteligentei emotionale.

Conform acestui model, inteligenta emotionala (social-emotionala) este formata din cinci meta factori: metafactorul; intrapersonal; metafactorul interpersonal; metafactorul managementului stresului; metafactorul adaptabilitate; metafactorul stare .

EQ-i cuprinde 15 scale si ofera 15 scoruri corespunzatoare acestora, precum si cinci scoruri compozite (corespunzatoare celor 5 meta factori) si un coeficient de inteligenta emotionala (EQ) total.

EQ-i poate fi utilizat într-o multitudine de medii în care este necesara evaluarea inteligentei emotionale si a potentialului de dezvoltare a acesteia, printre care medii organizationale, educationale, clinice, medicale, de cercetare si în programe de prevenire a infractionalitatii.


Preţ orientativ: EQ-i – 673,52 (TVA inclus)


Informatii mai detaliate aici

 

Distribuitor:

SC D&D Consultants Grup SRL

 

 


Comentarii (0)Add Comment

Scrie comentariu
Trebuie sa fii logat ca sa poti posta comentarii. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te!

busy
 
Psihologie