PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 67 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Schuhfried

 

 

 

logo

 

 

SCHUHFRIED GmbH


 

Scopul nostru este inovarea diagnosticului psihologic, căruia îi punem la dispoziţie cele mai noi oportunităţi tehnologice din domeniu. Psihodiagnoza devine simplu de practicat, dacă îmbinăm fundamentele ştiinţifice ale psihologiei, cu cele mai noi posibilităţi ale tehnicii. Cu ajutorul produselor noastre puteţi surprinde în timp util şi economic caracteristicile individuale ale performanţei şi trăsăturile de personalitate.


Transpunerea constantă şi de înaltă calitate a inovaţiilor ne-a făcut de la înfiinţarea noastră din 1947 şi până acum, lider internaţional al pieţii din domeniul diagnosticului psihologic computerizat. Un succes mondial înregistrăm şi cu celelalte două linii de producţie: procedee computerizate de reabilitare cognitivă şi biofeedback. Oferta noastră este completată de workshopuri, traininguri pentru utilizatori şi servicii adaptate nevoilor clienţilor.

Reflexia constantă asupra metodelor, calitatea şi precizia acestora sunt principiile noastre de bază. Avem o strânsă cooperare cu reprezentanţi internaţionali din domenii cheie ale ştiinţei şi cercetării, dezvoltând astfel produse fără lacune, bazate pe cunoştinţe teoretice de actualitate, experienţă şi rezultate ale cercetării ştiinţifice.

Garanţia calităţii noastre sunt clienţii internaţionali – de la întreprinderi mici, până la concerne de top, de la instituţii publice locale, până la ministere. Reprezentanţii noştri din 24 de ţări consiliază si oferă asistenţă la faţa locului. Desigur că majoritatea procedeelor noastre sunt disponibile în limbile ţărilor respective.

 

Date de contact:

Adresa:

Hyrtlstraße 45, 2340 Mödling, Austria

Telefon:

+43.223.642.315-14

+43.223.642.315-80

Fax:

E-mail:

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Web:

www.schuhfried.at

 

Teste psihologice:

Cognitrone

- COG

Testul Determinarii

- DT

Testul Matricilor Adaptative

- AMT

Testul de Reactie

- RT

Test Tahitoscopic Adaptativ de Perceptie a Traficului Rutier

- ATAVT

 

Testele de mai sus fac parte din Vienna Test System (VTS) - Sistem de evaluare psihologică computerizată

 

 

wts

 

 

 

 
Psihologie